BLOG

Spirit of spring

Eloo predstavlja svoju prvu kolekciju proljeće/ljeto 2021. pod nazivom Spirit of spring.

Nastala kolekcija prikazuje duh proljeća kroz elemente odjeće prisutne u 80-tim i 90-tim godinama, kolekcija se bazira na pročišćenim linijama, prožeta blagom geometrijom i svojevrsnoj jednostavnosti. Detalji su na naglašenom struku, elementima geometrije prisutni na hlačama koji se nadovezuju na bluze i haljine, bogatstvo kolorita i naglašena ramena.

Kolekcija se sastoji od 22 komada, od kojih su haljine neizostavni must have komadi sezone, nadopunjuju se jednostavnim jaknama kao i hlačama i bluzama koje čine savršeni outfit za ovu sezonu.

Naglasak je na upotrebi kvalitetnih tkanina kao svila, lan, pamuk i viskoza koji ugodno pristaju koži i dozvoljavaju joj da diše u toplijim danima.

Svaki model odiše urbanim i atraktivnim dizajnom nosivim iz sezone u sezonu.

Ženstvene linije, kvalitetni materijali i promišljen dizajn, rezultirali su komadima koji su nosivi od jutra do večeri, vješto se poigravajući sa dizajnom i izborom tkanina kroz kolekciju nastaju forme koje pristaju svakoj ženi.

Strastvena, poletna i senzualna energija žene prikazana je kroz kolekciju, isprepletena kroz beskonačnu energiju prirode kojom je okružena i u kojoj se u potpunosti nadopunjuju.

Savršena kulisa za predstavljanje kolekcije proljeće/ljeto bili su dijelovi poluotoka sv. Petar u Makarskoj, koja je uz svoju raznolikost i ljepotu dala jednu posebnu notu svim modelima kao i topli prizvuk proljeća i time zaokružila  koncept ove modne priče.