BLOG

Beauty of nature

Eloo donosi novu kolekciju prozračnih modela, čistih linija, lepršavih detalja, inspiriranih prirodom i njenim bojama.

Kolekcijom dominiraju ženstveni krojevi koji laskaju ženskoj figuri pritom dajući mogućnost slobode kretanja. Svaki model je kreiran kroz vještu igru boja, dizajna i krojeva uz koje ženska silueta dolazi do izražaja. Većina modela iz kolekcije kao haljine Sunny, Black pearl i Bronze, kombinezoni Cherry kiss i Black kiss, konstrukcijski su napravljeni da pristaju veličinama 36-42, izrađeni od visokokvalitetne svile i lana što ih čini idealnim za ljetne dane.

Dizajnerica u ovoj kolekciji koristi tehniku bojanja tekstila različitim biljkama na modelima Sunny, Blue Sky i Forest.

Bojanje tkanina biljkama je zaista jedan zanimljiv proces, boje koje dobijemo iz prirode imaju specifičnu nijansu i sjaj a uz upotrebu različitih biljaka dobiva se tkanina koja ima idealan balans boja. Sam postupak zahtijeva strpljenja i vremena što rezultira kvalitetnoj obojanosti tkanine i visokoj postojanosti boja.

Sunny haljina jedna je od vodećih komada nove kolekcije, lagana i prozračna sa upečatljivim uzorkom dobivenim tehnikom bojanja iz biljaka. Uz nju tu je i duga crna haljina Black pearl kojoj crne perle daju dodatni efekt i zasigurno je nepogrešiv izbor za večernji izlazak. Haljina Blue sky asocira na plavetno nebo, efektnog uzorka a opet nježna i poletna. Bronze haljina ističe se svojom bakrenom bojom uz koju preplanuli ljetni ten dolazi do izražaja. Bloom dress specifična po svom uzorku, dodatni efekt daju joj blago otvorena leđa uz dodatak ružičastih perli. Neizostavna je i haljina Forest idealna za ljetne dane, bojana također sa biljkama, zemljanih tonova sa zlatnim gumbima.

Jednostavnost je uvijek in, to najbolje opisuje komade kao Classic white i black top, kao i Sand hlače, jednostavnog i klasičnog dizajna a istovremeno elegantni.

Kombinezoni Pink Cherry I Black Cherry napravljeni su od najfinijeg lana, prilagodljive veličine i podesivog gornjeg dijela. Upečatljiv detalj su perle koje daju dodatnu draž ovim odjevnim predmetima.

Eloo od samih početaka ističe bitnost održive mode, tako i kroz ovu kolekciju nudi modele napravljene od prirodnih tkanina, vrhunskog dizajna, napravljenim u malim serijama.